April Jazz Club: DOMINIC J MARSHALL TRIO (UK/NL)

24nov7:00 pm7:00 pmApril Jazz Club: DOMINIC J MARSHALL TRIO (UK/NL)7:00 pm - 7:00 pm

Event Details

19:00 | Ebeli Show: Tapiola Boogie Band
20:00 | Dominic J Marshall Trio (UK/NL)

DOMINIC J MARSHALL TRIO (UK/NL)

“He brings together a great heritage of the past, but also something very fresh and new.” -Jamie Cullum

Dominic J Marshall on Englannista kotoisin oleva pianisti-säveltäjä ja hänen viimeisin albuminsa ”The Triolithic” oli kuluvana vuonna ehdolla Edison National Jazz -palkinnon saajaksi. Marshall lainaa musiikissaan muun muassa elektronisen- ja hip-hop musiikin elementtejä, saavuttaen persoonallisen soundin vertaansa vailla. Pianovisionäärin lahjat on huomattu niin yleisön kuin muusikoidenkin keskuudessa ja Marshall onkin hiljattain kiinnitetty maailmankuuluun The Cinematic Orchestraan.

Marshallin musiikilliset juuret juontavat puolestaan Amsterdamin konservatorioon, josta valmistumisen jälkeen hän onnistui saamaan opetusta suoraan jazzin huipulta; kitaristi Kurt Rosenwinkeliltä, pianisti Brad Mehldaulta sekä trumpetisti Ambrose Akinmusirelta. Tänä aikana syntyi myös Marshallin ensimmäinen trio-levytys ”The Oneness”, jota esimerkiksi London Jazz News kommentoi ”iskeväksi debyytiksi”.

“Marshall looks to be one for the future” -Selwyn Harris (Jazzwise)

Dominic J Marshall: piano
Tobias Nijboer: basso
Jamie Peet: rummut

EBELI SHOW: TAPIOLA BOOGIE BAND

Tapiola Boogie Band on nuorista espoolaisista musiikinopiskelijoista koostuva kollektiivi. Yhtyeen jäsenet tapasivat Tapiolan lukion musiikkilinjalla, ja ovat siitä asti soittaneet yhdessä. Suurin osa yhtyeen jäsenistä opiskelee musiikkia lukion jälkeen, esimerkiksi Pop & Jazz Konservatoriossa, Metropoliassa ja Sibelius-Akatemiassa. Kaikilla jäsenillä on myös vahvat juuret Ebelissä. Tapiola Boogie Band esiintyy aktiivisesti, esittäen sekä omaa tuotantoa että kuumimpia bilesettejä.

Iina Johanson: laulu
Aliisa Heinilä: laulu, huilu
Hexi Noponen: kitara, laulu
Joel Ward: basso, laulu
Veera Isotalo: saksofoni, laulu
Akseli Savola: koskettimet
Tuukka Dunkel: rummut

——–
Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 10 € | Ennakkoliput: lippu.fi/apriljazzclub
Tapahtuma on ikärajaton

Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta. Voit tehdä varauksen kätevästi täällä: https://s-varaukset.fi/online/raflaamo/fi/192/

more

Time

(Friday) 7:00 pm - 7:00 pm

Location

Grill it! Tapiola Garden, Espoo, Tapionaukio 3, 02100 Espoo, Suomi